Minu lemmiktegevus on harutamine

14. dets 2023

Bart & Francis Scarf

 Üle pika aja võtsin jälle patentkoe ette. Paus on pikk olnud ja pidin meelde tuletama, kuidas lugeda mustrit ning mis silm kuhupoole keerata. Õnneks tuli kõik kiirelt meelde. 

Bart & Francis Scarf

Bart & Francis Scarf
Mul polnud seda salli üldse plaanis, aga emotsiooniost lõngapoes pidi salliks saama. Igaks juhuks ei hakanud lõnga kuhugi kappi ära peitma, vaid jätsin selle kenasti silma alla laua nurgale. Natuke nuputamist oli sellega, mis ma sellele tumedale lõngale kõrvale otsin. Õnneks leidsin kiirelt sobivad lõngad ja töö võis alata.
Muster `Bart & Francis` on pärit Nancy Marchant´i raamatust "Knitting Fresh Brioche".

Bart & Francis Scarf
Alguses lõin vardale 3 mustrikordust, aga mingi hetk tundus, et sall tuleb liiga lai. Harutasin kõik üles ja panin varrastele kaks mustrikordust. Kui sall hakkas pikkust koguma, tuli tunne, et tegelikult oleks võinud ikkagi kolm mustrit joosta, aga nüüd ei viitsinud enam harutada.
 
Bart & Francis Scarf

Bart & Francis Scarf

Emotsiooniost on Regia Design Line Hand-dye Effect by Kaffe Fassett, 100 g/420 m, 70% villa, 25% polüamiidi, 5% akrüüli. Värv 8855, pikk värviüleminek. Kudusin ära 54 g

Hele toon on kokku pandud kahest lõngast: Silverwing Alpaca Fabifil, 50% alpakat, 50% polüamiidi, Nm9, 50g/450 m 18/2 helehall mohäär, kudusin ära 26 g
Midara Roma 100% villa, 100 g/750 m, värv 920 hall, kudusin ära 30 g.

vardad 3,5

Bart & Francis Scarf

Bart & Francis Scarf

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar