Minu lemmiktegevus on harutamine

18. nov 2018

Soolapadjad / Salt Pillows

Täna tuleb üks täiesti plaaniväline postitus.

Tütar astus meie juurest läbi ja küsis oma pikaleveninud nohule abi. Et kas saaks meie käest laenuks soolapatju. Kaevasime oma soolapadjad sahtlist välja. Aga anda hästi ei tahtnud. Nad on meil juba päris eakad. Otsisime kapist kangajupi (nõukaaegne flanell) ja tegin lapsele uued soolapadjad. Ja kuna natuke kangast jäi veel alles, siis õmblesin kogu kangajäägi soolapatjadeks. Meie vanad padjad läksid väljateenitud pensionile.

Soolapadjad / Salt Pillows

Et kui nüüd kellelgi tekib küsimus, mis nende patjadega tehakse, siis need aetakse soojaks ja pannakse põskedele ning pikutatakse rahus, kuni padjad on maha jahtunud. Järele proovitud juba ammusel ajal, aitavad nohu vastu võidelda ja enesetunnet parandada.
Kausikese sees on taimetee segu, mis on kokku sätitud taimedest, mis aitavad hästi käheda kurgu ja vesise nina korral.

Soolapadjad / Salt Pillows

See postitus pole mingi käsitöö näidisetalon. Pigem tuletan meelde, et väga lihtsate vahenditega on võimalik ennast ise aidata. Kapist mingi tihedama puuvillase kangatüki peaks igaüks leidma, kotikese saab või käsitsi kinni õmmelda, kui õmblusmasinat pole käepärast. Tegelikult aitab kasvõi tihe puuvillane sokk, kuhu saab jämeda meresoola või lauasoola sisse panna ja sõlm peale.

Nii et kõik võitlusesse nohu vastu lihtsate koduste vahenditega!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar