Minu lemmiktegevus on harutamine

1. nov 2018

Point the Way õlasall

Point the Way, Drops 186/4

Point the Way, Drops 186/4

Hästi lihtne kudumine, samas natuke teistmoodi sall.
Niipea, kui Drops oma uue kudumiskataloogi avaldas, teadsin ma kohe, et seda salli tahan ma kududa. Ahvatlus oli võtta samad lõngad, nagu Drops soovitas, aga siis tuli meelde, et mul oli kapis mitu huvitavat kirjut lõnga, mis sai just sallide jaoks ostetud ja otsustasin hoopis nende tokkide hulgast valiku teha.

Point the Way, Drops 186/4

Natuke sain harutada ka. Lihtsalt mustri tõlgendamise ja ridade lugemisega panin esimesel korral puusse. Kohe ei paistnud viga välja ka, nii et üles sai võetud päris suur jupp sallist. Aga mis halvasti, see uuesti. Lõpptulemusega olen rahul. Sall on mõnus kirju, saab korralikult ümber kaela mässida ja mis peamine, lõng ei torgi. Ainus puudus lõngal, ega ta hästi kuivatamisjärgseid mõõtusid ei hoia. Aga sall iseenesest on niigi hästi pikk.
Üks harutamine oli veel, tahtsin ripsi vahele auguridasid paigutada. Kahjuks see ilu ei jäänud kirju lõnga vahelt nähtavale, nii et selle omapoolse aretamise võtsin ülesse.

Point the Way, Drops 186/4

Lõng: Austermann Mia Bella 100 g/360 m, 50% villa, 50% akrüüli
Kasutasin kolme erinevat värvikombinatsiooni, numbrid 0001, 0002 ja 0004.
Lootsin, et saan kahe tokiga hakkama, aga kahe tokiga lõpuni ei jõudnud. Nii et salli otsas on ka natuke kolmandat värvi.
Kaalu järgi on sall 198 grammi, aga nagu ikka, ega siis 100-grammises tokis pole 100 grammi lõnga, ikka vähem.
Vardad: 3,0

Point the Way, Drops 186/4

2 kommentaari:

  1. Kena suur sall, saad end mõnusasti sisse mässida.

    VastaKustuta
  2. Väga mõnus sall tundub. Ja praktiline - kaela ümber jääb rohkem sooja materjali ja otsad on kitsamad. Jätan meelde, äkki proovin ka kunagi.

    VastaKustuta