Minu lemmiktegevus on harutamine

25. aug 2022

24/28/30 stitches top

Sedapuhku saan jagada testkudumise tulemust. Nimelt testisin Anna topi juhendit.

24/28/30 stitches top

Esmakordne juhtum, kus ma jäin ajaliselt hätta. Mitte sellepärast, et selle topi juures midagi eriskummalist oleks. Esimene probleem ilmnes selles, et ma ei lugenud juhendit lõpuni. Juba kaeluse juures tegin omaloomingut. Kui jõudsin varrukate eraldamiseni, sain aru, kus vea tegin. Suure ähmiga tegin arvestustesse korrektiivid ja kudusin rõõmsalt edasi. 3/4 toppi oli valmis, kui tõmbasin pidurit. Testimise mõte on ju see, et järgida juhendit ja anda disainerile objektiivset tagasisidet. Otsisin kastist uue lõnga ja alustasin nullist. See 3/4 topp on siiamaani varrastel ja ootab oma aega. Küllap peatselt saan teha uue postituse, kus jagan täpsemat infot, millega ma patustasin.
Teine probleem on selles, et võtsin omale paralleelselt veel ühe salli testkudumise. Nii et kudusin vaheldumisi, natuke üht, natuke teist. Salliga jõudsin kenasti graafikusse.
Kolmas segaja oli puhkus, kus võtsin küll kudumid kaasa, aga tassisin need sama targalt linna tagasi. Kui ikka vihmapüha pole, siis puhkusel kudumisest midagi välja ei tule.

Nüüd siis jätkan juhendijärgse topiga. 

24/28/30 stitches top

Kasutasin kahte koosjooksvat lõnga:
Drops brushed Alpaca Silk, 77% alpakat, 23% siidi, 25 g/140 m, värv 7, punane
ja sellele kõrvale võtsin
Royale Alpaca Fabifil, 75% alpakat, 25% polüamiidi, 50 g/700 , värv sinine 

Dropsi lõnga kudusin ära peaaegu 4 kera.

Vardad 4,0 ja 3,5

24/28/30 stitches top

Selle topi kudumisel sain ühe väga hea nipi, mida saab kasutada ümara passega kudumite juures. Sain jälle targemaks. Ja topp istub suurepäraselt selga.
Kes tahab seda toppi omale ka kududa, siis muster asub
siin.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar