Minu lemmiktegevus on harutamine

22. jaan 2017

Lihtsalt džemper / Just a Jumper

Midagi hästi lihtsat, midagi hästi tavalist. Lihtsalt üks džemper.

Ei mingit mustrit. Lihtne parempidine kude ülalt alla, ringselt ja ilma õmblusteta. Varrukad külge kootud, ikka ülevalt alla.

džemper jumper

Minu vaieldamatu lemmik džempri valmimisest alates. Seljas istub kui valatult. Vähemalt ma ise arvan nii. Kudum, mis sai valmis ühe hingetõmbega. Ma ei harutanud mitte ainsatki silmust. Kõik klappis algusest kuni lõpuni.

džemper jumper

Ma ei saa ennast akrüülisõbraks pidada, aga mulle on ette jäänud mõned segulõngad, mis sisaldavad akrüüli ja ma pean neid headeks lõngadeks. Üks eelmainitutest on see, millest džempri kudusin.

Austermann Murano Lace 100 g/400 m, 53% uusvill, 47% akrüül, värv 004.
Lõnga kulus 2 tokki (täpsemalt 196 g), vardad 3,5 ja 4.

džemper jumper

Samast lõngast kudusin ka patentkoes salli 

See džemper meeldib mulle kohe nii palju, et käisin poes uue lõnga järel. Uus tuleb ilmselt sama lihtne, ainult värvitoon saab teine olema.

džemper jumper

Džemper sai mul juba eelmise aasta oktoobris valmis. Olen seda päris hoolega kandnud. See on pesuski käinud, aga näeb endiselt hea välja. Nagu uus. Pildile jõudis see kudum täna, 22. jaanuaril. Uskumatu, et käes on talve keskpaik, kuid ma poseerin sellega õues. Ajaloo huvides panen kirja ka temperatuuri: +5,5, lund pole. Päris mõnus kevadine tunne.

džemper jumper

4 kommentaari:

  1. Need lihtsalt dzemprid on sageli kõige praktilisemad, selline üleminekutega lõng ei vajagi mutrit!

    VastaKustuta
  2. Väga hea näeb välja! Ja see on õige, et mingi muster oleks liiast selle lõngaga.

    VastaKustuta
  3. Tundub mõnus kampsun! Et must ei ole just mu lemmikvärv, siis vaatan, et selline lahendus on väga praktiline ja meeldiv.

    VastaKustuta
  4. Aitäh teile, Ingi, Arella ja Anneli!

    VastaKustuta