Minu lemmiktegevus on harutamine

15. okt 2015

Säärised / Leg Warmers

Ostsin juba mõned aastad tagasi nii mõnedki lõngatokid, Albin Promotion Sport, 100 % villa, 50 g/ 125 m.
Ostsin mitut erinevat värvi mõne toki kaupa. Kahjuks selle projekti jaoks, mis plaanis oli, lõng ei sobinud. Oli liiga jäme.
Midagi suuremat sellest lõngast teha ei saanud, sest paari tokiga väga palju välja ei nuputa, triibulist ideed ka ei tulnud. Nii need lõngad jäidki paremat aega ootama.

Sel sügisel tuli mõte, et prooviks sellest lõngast sääresoojendajaid kududa. Otsisin lõngad välja, tegin natuke proovikudumist ja säärised tulid. Kaks paari kadusid mu vaateväljalt enne, kui need pildile jõudsin püüda. Kolmandad säärised jäid minu kätte sel proosalisel põhjusel, et paarilist veel ponud.
Kui paariline sai valmis, polnud siresäärset modelli kusagilt võtta. Ei jäänudki muud üle, kui endale säärised jalga vedada ja pildile minna. Kahjuks polnud võimalust õues pilti teha, nii et tuli leppida tubaste (ja öiste) tingimustega.

Säärised / Leg Warmers
Täna sain sääriste omanikult tagasisidet, et sääresoojendajad on mõnusad ja soojad.

Lõnga kulus 170 grammi. Ja võin kinnitada, et musta värvi lõng on kudumiseks ikka väga tänamatu. Ilma lisavalguseta pole lootustki, et kududa näeks.

Lootus on, et millalgi saab esimese ja teise paari ka pildile.
Ja sääriseid on veel tulemas, lõnga jagub.

4 kommentaari:

  1. Vau, niiiiiii pikad. Väga vahvad!

    VastaKustuta
  2. Väga uhked sääresoojendajad! :)

    VastaKustuta
  3. Täiesti nõus! Musta värvi lõngaga on keeruline tegutseda. Üks kõik, mis teist värvi lõng on ja sa näed mida teed, siis sama valguse juures mustaga tehes, noo ei näe ja tuleb veel lisa kohtvalgus juurde panna. Just hiljuti tegelesin ja puutusin selle probleemiga suuresti kokku. Suvel nagu pole probleemi aga muul ajal.... lööb välja :D
    Igatahes väga änksad säärised! ;)

    VastaKustuta
  4. Väga ilusad ja sobivad hästi Eesti talve :)

    VastaKustuta