Minu lemmiktegevus on harutamine

10. märts 2015

Pitsiline õlasall / Lace Shawl

Juba mõned aastad seisavad kapis ja karbis kaks pitssalli. Oli mul siin üksvahe pitsikudumise maania peal, kus sai hunnikusse õlasalle kootud, mitmed ära kingitud ja kaks tükki veel riiulis ruumi kinni hoidmas.
Tirisin sedapuhku sallid kapist välja ja võtsin need Botaanikaaeda minnes kaasa, et äkki õnnestub nendest sallidest pildid saada.
Keeruline oli. :)
Parasjagu langes kaks asja kokku, orhideede näitus ning naistepäev. Rahvast oli murdu ning sellise hetke leidmine, kus keegi ees ei oleks või ise kellelegi ette ei jääks, oli suht võimatu ülesanne. Lisaks kõigele oli ilm totaalselt hall.
Aga mingid pildid said ikkagi tehtud.

Pitsiline õlasall / Lace Shawl

Pitsiline õlasall / Lace Shawl

Pitsiline õlasall / Lace Shawl

Pitsiline õlasall / Lace Shawl
Kõige toredam oli veel see, et kui kasvuhoonest õue astusime, tuli päike välja ja siras taevas kuni loojanguni. Aga me otsustasime siiski kodu poole liikuda. Nõnda siis seekord hallikad pildid.

Tegu ei ole traditsioonilise Haapsalu salliga, kuna lõng on jämedam ja pits on külge kootud. Nuppe ka pole. Aga pitsiline õlasoojendaja on küll.
Lõngaks on tavaline Eesti ühekordne maavillane. Selle lõnga kiituseks on väga hea vormis püsimine. Ja soe on see lõng ka.
Lõnga kulus 76 grammi.
Salli mõõdud: 144 cm x 67 cm

Sall läheb minu Etsy poodi müüki, sest kappi on ruumi vaja.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar