Minu lemmiktegevus on harutamine

2. märts 2014

Sallkraega kampsun / Cardigan

Aeg postitada ühe kampsuni pildid.

Sallkraega kampsun / CardiganKudumine oli päris heaks väljakutseks. Lõng koosneb neljast erinevast kiust, üks nendest peenike buklee, üks peenike karvane, üks peenike ja kippus välja venima, üks libe ja mummuline. Kogu seda punti koos hallata ei olnud kerge. Kudumine kippus sõrmi ning rannet väsitama. Kui peaks sellist tööd 8 ja rohkem tunde päevas tegema, võtaks käed täitsa läbi.

Lisaks veel see, et kude ei veninud tänu mummudele ühtlaselt.
Kasutatud lõngad on näha siin:
http://ingas-handicrafts.blogspot.com/2014/02/mis-teoksil-whats-up_10.html

Sallkraega kampsun / CardiganVardad 4,0.
Harutada sain traditsiooniliselt üksjagu. Tänu sellele põnevale lõngakompotile oli harutamine veel kõige vaevalisem osa, sest need mummud ei kippunud silmusest enam läbi mahtuma.
Varrukaid sain kaks korda läbi kududa, sest esimene katse tundus pisut kitsas olema, seljatüki võtsin kuni kaenlaauguni üles (algselt oli mõeldud pahempidine kude paremaks pooleks, siis sai ümber mõeldud ning varrukaaugu kahandus sedamoodi enam ei sobinud) ja mõlemad esitükid koos kraega said ka poole varruka kahanduseni üles võetud, sest krae sai liiga lai. Kui kõik kudumise vaevad olid selja taha jäänud, tükid kokku õmmeldud ja vöö kudumisega pihta hakatud, oli see juba lausa lust töö, nii et ei märganudki, kui vöö liialt pikk sai.
Aga lõpptulemusega võiks peaaegu et rahule jääda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar