Minu lemmiktegevus on harutamine

24. okt 2013

Sokid / Socks

Aeg postitada järgmise sokilõnga katsetus.
Hot Socks SpectraHot Socks SpectraHot Socks Spectra, Firma Max Gründl (Saksamaa), 75% uus vill (Virgin Wool), 25% polüamiid.
Soovitatud varda jämedus 2,5-3, 100g ca. 420m
Sokid / SocksKäe all tundub lõng pehme ja mõnus. Võrreldes eelmise sokipaari lõngaga pisut karvasema moega, kuid ei torgi. Lõng ei ole väga ühtlane ja see paistab pisut välja ka koepinnas.
Soovitatud varraste kude jäi minu jaoks liialt vedel. Alustasin tööd varrastega 2,0 ja lasin nende varrastega kuni lõpuni välja. Varras kippus vahepeal lõngakiudude vahele minema, nii et silm pidi tööl peal olema. Päris pimesi kududa ei saanud. Vardalt mahajooksnud silmusega pidi kiirelt tegutsema, sest silmused kippusid üles jooksma nagu siidisukal. Üleskorjamine ei olnud lihtne lõnga eripära tõttu.
Sokid / SocksSokid / SocksKui eelmise sokipaari kudumise juures oli üksjagu tegemist, et mõlemad sokid ühtemoodi välja näeksid, siis nende sokkide juures ei hakanud õlekõrt lõhki ajama. Esimese soki alustasin kera keskelt võetud lõngaga, teise soki lõnga panin jooksma kera pealt. Väike nihe värviülekannetes toimus, kuid mitte liialt häirivalt.

 Nüüd jätan sokikudumisele väikese vahe sisse ja kinda-algus on tehtud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar