Minu lemmiktegevus on harutamine

21. veebr 2023

Sik-sak topp

 Selle topi valmimisest on möödas täpselt 2 aastat ja 5 päeva. Lõpuks on see kudum pildil! Ei saa kurta, mul veel vanemaid asju, mis pildile pole jõudnud.

Sik-sak topp

 Kirju lõng on tellitud Inglismaalt, firmast Artesano. Mul on tõsiselt kahju, et see firma läks Brexiti tuultes hingusele. Seal olid tõeliselt kaunid ja kvaliteetsed lõngad müügil.

Alpaca Blend 4PLY Handpainted EZ35 Glacier, 50% alpakat/50% villa ,50 g/200 m
Koostise järgi võiks arvata, et tegu on karedamapoolse lõngaga, kuid tegelikult on lõng väga pehme ja mõnus, kergelt siidise olekuga ning ei mingit kihelust nahal.

Sinised sakid on kootud CascadeYarns Cascade 220 lõngast. See on Peruu vill, 50 g/250 m, värvikood 8905

Kirjut lõnga kulus 220 g ja sinist 26 g.

Vardad 3,0

Kootud on alt üles, õla peal kokku silmatud, varrukad külge kootud.

Sik-sak topp

Siia topi juurde palusin tütrel teha pärlikee. Pärlid on pärit Karnaluksist, metalsed vahetükid tõin kaasa Ameerika reisilt.

Nüüd võiks pikalt ja laialt heietada, kui suurepäraseid käsitööpoode Ameerikas on. Silmist võtab kirjuks ja lihtsalt ei oska valikut teha. Riiulite kaupa kõike, mida vaid ihata oskad ja palju peale selle veel. Mis jäi silma, siis paberitööde jaoks on seal lausa paradiis.
Millega paistab pisut kehvasti olema, on kvaliteetsed lõngad. Akrüüli on lademetes, kvaliteetse lõnga järele peab minema spetsiaalsesse poodi. Meil on kvaliteetse lõnga kättesaadavus parem. Head lõnga võib leida isegi suurtest toidumarketitest.

Sik-sak topp, kaelakee

Sik-sak topp, kaelakee

Avastasin, et seda kaelakeed saan sobitada päris mitme esemega oma garderoobist.

24.02.2021 tehtud postitus samal teemal 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar