Minu lemmiktegevus on harutamine

21. apr 2015

Varrukateta TOP/ Sleeveless Top by Anna (II)

Varrukateta TOP Kontrastne by Anna on valmis.

Kaelust sain kakskorda kududa.
Esimene variant kaelusest sai kootud lõngast Online Linie 325 Sunlace,  värv 0006, kahekordselt.
Koostis: 40% puuvill, 33% akrüül, 27% polüamiid. Tahtsin sinna mõned triibud efektlõnga (Schachenmayr: Nomotto Idena Mega, 100% polyester) sisse kududa, kuid see efekt läks totaalselt kaduma ja need read harutasin ülesse. Kudusin kenasti õpetuse järele, tegin lisasilmuseid ja võtsin jämedamaid vardaid. Ega ma kudumise ajal näinud, mida teen. Ei viitsinud nii palju, et oleks pool kaelusest teise varda peale ajanud. Ja ega koos vardaga polekski vist tegelikku seisu näinud.

Top Kontrastne by Anna

Igatahes, kui silmused olid maha kootud, lõikasin lõngad läbi (no ei tea küll miks?), ajasin korra topi selga ja jäin ikka väga nõutuks. Iseenesest lahe lai kaelus, aga kaugeltki mitte see, mida Anna oli planeerinud.
Lõng oli selle kaeluse jaoks liiga pehme ja "vedel".
Näitasin oma katsetust ka Annale ja asi oli selge, et tuleb mingi muu lahendus leida.

Teine katsetus oli lõngast Drops Belle, värv 7.

Top Kontrastne by Anna

Võtsin lõnga ühekordselt ja kudusin, kuni tokk otsa sai. Jätkama enam ei hakanud, sest sellise suurusega kaelus sobis minu meelest sellele topile päris hästi.

Kuidas top mulle selga istub, näitan siis, kui õues on niipalju sooja, et minusugune külmavares julgeb sellega õue minna. Äkki maikuu alguses saab pilti ka.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar