Minu lemmiktegevus on harutamine

1. jaan 2021

2020 kokkuvõte

Head uut aastat!

kurdlehine kibuvits

 Võtan selle hullumeelse aasta käsitöö numbrid kokku.

Kesine, võiks öelda.
Aasta algus hakkas nii kenasti! Abikaasale sain suure kampsuni valmis ja Muhu sukkade teine paar oli varrastel. Siis tuli reis üle suure lombi, kuhu vedasin ühe pooliku Haapsalu salli kaasa. Isegi kudusin paar rida. Tütre panime Suure kanjoni serva peal mehele. See oli vägev!

Suur kanjon

Tegime suure reisi USA läänerannikult idarannikule. Põikasime korra Mehhikosse. Ämmade-äiade reis oli. Saime tuttavaks toredate inimestega. Tervitused ja tänusõnad Ehale, Jaanile ja Reedale sinna üle lombi! Ja milliseid fotosid saime! Hingematvalt kaunid vaated ja kuhjaga kauneid mälestusi. Mõned pildid lisan siia õrritamiseks ka.

Sedona

Sedona

 
 

Ja siis see hakkas. See hullumeelne aasta. Tänasime õnne, et enne riigi lukkuminekut koju tagasi saime. See läks ikka väga napilt. Lennukist korjasime midagi kaasa ka. Aga mis see oli, tont seda teab. Kolm nädalat olin rivist väljas, päris kehv oli olla. Kuna riskirühma me abikaasaga kumbki ei kuulunud, ei saanudki testimisele. Oli, mis oli.

Koos selle pandeemia hullusega kadus ka kuduisu ära. Tööpäeva lõpus tundsin ennast nii väsinuna, et varraste kättevõtmine tundus pigem enda piinamisena. Võrdlus eelnevate aastatega on ikka tugevalt selle aasta kahjuks. Aga midagi siiski valmis sain.

meeste kampsun - 1
naiste kampsun -1
džemper - 1
Muhu sukad - 1 paar
Haapsalu sall - 3
kolmnurkne pitsiline õlasall - 1
patentkoes sall - 1
kleit - 1
topp - 3
sõrmikud - 1 paar
randmesoojendajad - 1 paar
kirimustris põlvikud - 1 paar
pitsilised sokid - 1 paar

Ühe rahvariide seeliku sain ka õmmeldud.

Uude aastasse võtan kaasa ühe pooliku kampsuni.

Kudusin ära 4249 grammi / 16037 meetrit lõnga.

Uueks aastaks mingeid lubadusi ei anna. Ehk vaid seda, et uut lõnga kokku ei hamsterda ja püüan pisut olemasolevat lõngavaru vähendada. Kaks rahvariide seeliku kangast ootab ka kokku õmblemist. Äkki olen tubli...



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar